Mindre administrasjon ved å samle systemer på ett sted

Zulufadder er en fadderorganisasjon startet av Mari Maurstad. Målsetningen til organisasjonen er at beløpet som fadderen gir i sin helhet skal gis til fadderbarna.

Vår veldedige organisasjon, Zulufadder, har brukt Escio helt fra vi startet vår hjemmeside Zulufadder.no i 2006. Vi er SVÆRT fornøyde med dem! De er raske, de skreddersyr sidene våre, kommer hele tiden med nye oppdateringer og har kreative løsninger på våre til tider odde forespørsler.
Mari Maurstad, Grunnlegger

Om kunden

Zulufadder er en veldedig organisasjon startet av Mari Maurstad i 2004. Zulufadder hjelper foreldreløse barn i Eshowe, et distrikt i Zululand, gjennom personlig oppfølging. Zulufadder hjelper barna i deres egne hjem gjennom egne feltarbeidere og tett oppfølging.

UTFORDRING

Kunden hadde behov for en komplett og samkjørt løsning for administrasjon av nettside, fadderbarn, faddere, innbetalinger og en integrert nettbutikk, slik at teknologien gjorde det enklest mulig å understøtte målet om bidrag fra faddere skal i sin helhet gå til fadderbarna.

Løsning

Løsningen ble utviklet på publiseringsplattformen EasyPublish CMS, og Zulufadder sine behov for nettløsning og nettbutikk ble ivaretatt av standard hyllevarefunksjonalitet. Løsningen for administrasjon av faddere, fadderbarn ble utviklet som en skreddersydd modul i samme løsning. Den kundetilpassede modulen håndterer viktige oppgaver for at organisasjonen skal gå rundt:

  • Detaljert informasjon om fadderbarn og faddere
  • Forenkling av gaveutdeling, dokumentasjon
  • Løpende avstemming av bidrag fra faddere via OCR-innbetalinger

Resultater

Alle systemer ble samlet på ett sted, og dermed også kun ett sted å logge inn.

Zulufadder har en fin tilstedeværelse på nett der organisasjonen kan dele sine prosjekter og små og store seire.

Besøk www.zulufadder.no

Høre mer om prosjektet?

Møt resten av teamet

No items found.