Over 500 løsninger levert gjennom 18 år

Vi har erfaring med store organisasjoner som European Space Agency, Fagforbundet og Akershus fylkeskommune, men vi hjelper også de mindre som ønsker å utfordre sin etablerte bransje.

Se hvem vi har jobbet med

Trimming av et stort nettsted

Med sluttbruker i sentrum har vi redesignet, løsrevet og nedskalert fagforbundet.no.
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Ulike forhandlere - ett utseende!

Komplett plattform for alle bilforhandlere i Motor Gruppen
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Digital innovasjon i byggevarebransjen

Gjennom smidig metodikk og en transparent prosess har vekstvinneren Gausdal Landhandleri full kontroll på utviklingsløpet for ulike digitale løsninger.
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Lagde sin egen konkurrent

Selskapet Dekk og Felg ønsket å komme konkurrentene i forkjøpet, og ville ha en "digital dekkselger" for å utfordre seg selv, slik at kundene kunne kjøpe dekk enklest mulig.
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Uavkortet støtte til fadderbarna hos Zulufadder

Zulufadder er en fadderorganisasjon startet av Mari Maurstad. Målsetningen til organisasjonen er at beløpet som fadderen gir i sin helhet skal gis til fadderbarna.
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Prosjektplanlegging for verdensrommet

ESA hadde behov for å forenkle rutiner rundt sin teknologiutvikling for romfart. Hovedutfordringen som ble løst var å automatisere de delene av rapporteringsprosessen som fremdeles ble gjort manuelt.
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Medlemsportal for 350 000 medlemmer

Fagforbundet gikk gjennom en omfattende digitaliseringsprosess, som har forbedret rutiner og informasjonsflyt når mange skal kommunisere til svært mange medlemmer.
LES HELE KUNDEHISTORIEN

Finner all informasjon på ett sted!

Akershus fylkeskommune ønsket å kunne kommunisere effektivt og målrettet til mange ulike målgrupper i organisasjonen. Med 5000 personer som trenger relevant informasjon, ble det noen utfordringer.
LES HELE KUNDEHISTORIEN