Blogg

Karen Stampen

– Interaksjonsdesign? Hva er det?

I kjølvannet av ny teknologi og nye arbeidsoppgaver, kommer nye stillingstitler. Noen er ikke så selvforklarende, og interaksjonsdesign er et av fagområdene folk utenfor bransjen har lite innblikk i.

Len deg på metoder for å redusere risiko

Hvordan skape resultater ved en bevisst bruk av arbeidsmetoder? Her deler vi hvordan prosessen så ut da vi samarbeidet med NTNU Technology Transfer om å lage en app for ansiktsgjenkjenning.

Produktet blir til mens man går

Situasjonen virker sikkert kjent: Et prosjekt med tydelige, definerte krav til sluttproduktet blir gjennomført etter kravspesifikasjonen, men går på en smell både budsjett- og tidsmessig.

Fra forskning til praktisk anvendelse: biometri

Når du en gang i nær framtid kan logge inn på nettbanken din med ansiktsgjenkjenning, er det storsannsynlighet for at Escio bidro til å gjøre det mulig.

Er det ikke litt trangt her? Skal vi gå ut sammen?

Tonje deler sine erfaringer med hvordan det er smart å jobbe for å spare tid og penger i prosjekter, og treffe på hva kundene dine egentlig ønsker seg:

Innovasjon med røykdykkermonitor

I samarbeid med Kapabl og Gjøvik Brannvesen, og med god støtte fra Gjøvikregionen Utvikling og Innovasjon Norge, har Escio jobbet hardt med å bidra i utviklingen av et nytt produkt.

Karen Stampen

Tjenesteorientering: Bruk tilgjengelige data for å gi kunden verdi

Å åpne tilgangen til data som en organisasjon forvalter, er nødvendig for å imøtekomme etterspørselen etter nye digitale tjenester.

Bli din egen konkurrent!

Du skal ha bodd lenge under en stein langt utenfor mobildekning, uten radio eller aviser for ikke å ha fått med deg at “innovasjon” er det mest brukte ordet i debatten om Norges fremtid.

Tomas Jevne

Det minste, elskbare produktet kunden vil kjøpe av deg

“Det minste du kan bygge som gir kunden verdi” (og som hun vil betale for) kaller vi MVP. Det representerer det grunnleggende i produktet eller tjenesten din, men har ikke all funksjonalitet.

Tomas Jevne