1. Hopp til menyen
  2. Hopp til innholdet

Nesten 500 nettsteder samlet ett sted

Hvordan er det mulig å lage hundrevis av selvstendige nettløsninger på en kostnadseffektiv måte? Fagforbundet har greid det sammen med oss.

Fagforbundet

Dette sier kunden

Fagforbundet

Fagforbundet valgte Escio som leverandør etter en vurdering av pris og funksjonalitet i EasyPublish. Det var også viktig for oss at Escio framsto som ubyråkratiske og imøtekommende i forhold til våre behov.

Vi ønsket en fleksibel løsning hvor videreutvikling av nettsidene våre sto sentralt. Erfaringene våre i den tida vi har samarbeidet med Escio, bekrefter at vår vurdering var riktig.

Fagforbundet har i denne perioden stilt store krav til gjennomføring av ulike prosjekter, som medlemsportal for over 300 000 medlemmer. Det er imponerende i hvilken grad Escio har taklet utfordringene

Tone Zander
Informasjonssjef

Utfordring

Fagforbundet ønsket å tilby sine lokallag og avdelinger selvstendige nettløsninger. Ønsket var å gjøre det enkelt å komme i gang, at nettløsningene skulle være enkle å vedlikeholde og at nettsidene kunne kombinere lokal informasjon med informasjon fra www.fagforbundet.no.

Løsning

  • Publiseringsplattform: EasyPublish CMS Enterprise, som er en god løsning når man ønsker å drifte mange nettsteder på en rasjonell måte.
  • Kartlegging av informasjonskilder: Hvilken informasjon var lokal og hvilken informasjon skulle hentes automatisk fra fagforbundet.no eller andre nettsteder.
  • Utvikling av en veiviser som gjorde det enkelt for den lokale fagforeningen å angi nødvendig minimumsversjon til nettstedet. Gjennom en stegvis prosess kunne webredaktøren ta stilling til hvilke sider og moduler (funksjonalitet) de ønsket å ha i sin nettløsning.

Resultat

  • Svært kostnadseffektiv drift av cirka 500 selvstendige nettløsninger.
  • Gjenbruk av data: Fra fagforbundet.no til lokal fagforening og motsatt vei.
  • Rask etablering av mange selvstendige nettsteder. I alt 491 er oppe og går per septemper 2016.

Fakta om prosjektet

Teamet bak

Bilde av Håvard Narvesen

Håvard Narvesen
Prosjektleder

Bilde av Ola Helland-Pedersen

Ola Helland-Pedersen
Seniorutvikler

Bilde av Joakim Pedersen

Joakim Pedersen
Utvikler

Bilde av Eirik Mikkelsen

Eirik Mikkelsen
Utvikler

Bilde av Håvard Narvesen

Håvard Narvesen
Prosjektleder / seniorutvikler / partner

Bilde av Erik Wien

Erik Wien
Seniorutvikler / tech lead / partner

Bilde av Helge Johnsen

Helge Johnsen
Konsulent

Bilde av Making Waves

Making Waves

Tjenester vi leverte

  • Utvikling av nettløsninger
  • Digital rådgivning

Litt om kunden

Logoen til Fagforbundet

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 350000 medlemmer. Hovedoppgaven til forbundet er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Fagforbundet organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene med alle støttefunksjoner.

Vil du ha noe liknende?

Bilde av Espen Holje

Ta en prat med Espen Holje97736111 eller send e-post til eh@escio.no

Neste kundehistorie

Personalisert intranett for 34000 personer

Akershus fylkeskommune ønsket å kunne kommunisere effektivt og målrettet til mange ulike målgrupper i organisasjonen. Det er ikke uten utfordringer når du skal treffe 34000 personer med relevant informasjon.

Akershus fylkeskommune logo

Les hele kundehistorien