1. Hopp til menyen
  2. Hopp til innholdet

Enkel bestilling og betaling for THORS

For å øke konverteringen, gikk THORS fra en standard hyllevareløsning til en skreddersydd bestillings- og betalingsløsning. Færrest mulige klikk ga økt konvertering av trafikken.

THORS

Utfordring

For THORS var det ønskelig å få en enklere bestillingsrutine, idet man antok at mange potensielle kunder falt av i dette trinnet. Konvertering til salg er avgjørende for å lykkes for bedriften fra Toten.

Produktet var allerede godt nok, men forenkling av det å bestille en matkasse, samt bedre data om kunden i administrasjonsgrensesnittet var et klart mål. Nettstedet var tidligere bygget på en Wordpress-løsning med WooCommerce med liten grad av tilpasning til THORS' produkt. Hyllevareløsningen ble en hindring for økt salg. Derfor måtte det gjøres noen grep.

Løsning

Løsningen ble et MVP som kunne lanseres relativt raskt. Contentful ble brukt for enklere å kunne sette opp de ulike matkassene for hver uke. Antall klikk for å bestille ble kuttet kraftig ned.

Som betalingsløsning, valgte vi Klarna i stedet for PayPal, slik at kunden kan betale med kort, faktura, delbetaling eller konto. Klarna er mer etablerte i det nordiske markedet.

Resultat

Det ble en markant økning i konverteringen. Administrasjon av de ulike matkassene, samt kundeopplysninger ble kraftig forenklet for Thors. Bedre datakvalitet, skaper grunnlag for mer forenkling og automatisering

Fakta om prosjektet

Teamet bak

Bilde av Joakim Pedersen

Joakim Pedersen
Utvikler

Bilde av Erik Wien

Erik Wien
Seniorutvikler / tech lead / partner

Bilde av Helge Johnsen

Helge Johnsen
Konsulent

Bilde av Luminus Webkommunikasjon

Luminus Webkommunikasjon

Tjenester vi leverte

  • Digital rådgivning
  • Kundeportal
  • Nettbutikk og e-handel

Litt om kunden

Logoen til THORS

THORS leverer lokalproduserte matkasser under navnet "Klar Middag" i Mjøsområdet, med base på Østre Toten. Fokuserer på kortreist, tradisjonsrik og sunn mat.

Vil du ha noe liknende?

Bilde av Espen Holje

Ta en prat med Espen Holje97736111 eller send e-post til eh@escio.no

Neste kundehistorie

Prosjektplanlegging for verdensrommet

European Space Agency (ESA) hadde behov for å forenkle rutiner rundt sin teknologiutvikling for romfart. Hovedutfordringen som ble løst i dette tilfellet var å automatisere de delene av rapporteringsprosessen som fremdeles ble gjort manuelt.

ESA logo

Les hele kundehistorien