1. Hopp til menyen
  2. Hopp til innholdet

Kundehistorier

Over 500 løsninger levert over 16 år

THORS

Enkel bestilling og betaling for THORS

For å øke konverteringen, gikk THORS fra en standard hyllevareløsning til en skreddersydd bestillings- og betalingsløsning. Færrest mulige klikk ga økt konvertering av trafikken.

Les kundehistorien

Dekk og Felg

Nettdekk (og felg)

Det er mange hensyn å ta hensyn til når du skal velge riktige dekk til bilen din. Vår oppgave var å lage den digitale dekkselgeren, slik at kunden enklest mulig får bestilt riktige dekk.

Les kundehistorien

Zulufadder

Nettside, nettbutikk og administrasjonsløsning i ett

Zulufadder er en fadderorganisasjon startet av Mari Maurstad, og hjelper barn i Sør-Afrika i deres eget hjem. Målsetningen til organisasjonen er at beløpet som fadderen gir i sin helhet skal gis til fadderbarna.

Les kundehistorien

European Space Agency

Prosjektplanlegging for verdensrommet

European Space Agency (ESA) hadde behov for å forenkle rutiner rundt sin teknologiutvikling for romfart. Hovedutfordringen som ble løst i dette tilfellet var å automatisere de delene av rapporteringsprosessen som fremdeles ble gjort manuelt.

Les kundehistorien

EAB Engineering

Nettsider til EAB Engineering

Offshore-selskapet EAB Engineering er en del av Schlumberger-gruppen og er en viktig leverandør innen offshore. De tilbyr både ferdigsystemer og påtar seg skreddersøm i liten og stor (veldig stor!) skala. De hadde et sterkt behov for å profesjonalisere sin markedsføring.

Les kundehistorien

Akershus fylkeskommune

Digital årsrapport

Årsrapport levert som nettløsning med integrert søk, og som er brukervennlig også på mobilen. Den mottok bronse i utdelingen av Farmandprisen 2014.

Les kundehistorien

Fagforbundet

Medlemsportal for 350 000 medlemmer

Fagforbundet gikk gjennom en omfattende digitaliseringsprosess, som har forbedret rutiner og informasjonsflyt når mange skal kommunisere til svært mange medlemmer, i en variert og distribuert organisasjon.

Les kundehistorien

Fagforbundet

Nesten 500 nettsteder samlet ett sted

Hvordan er det mulig å lage hundrevis av selvstendige nettløsninger på en kostnadseffektiv måte? Fagforbundet har greid det sammen med oss.

Les kundehistorien

Akershus fylkeskommune

Personalisert intranett for 34000 personer

Akershus fylkeskommune ønsket å kunne kommunisere effektivt og målrettet til mange ulike målgrupper i organisasjonen. Det er ikke uten utfordringer når du skal treffe 34000 personer med relevant informasjon.

Les kundehistorien

Bravo.works

Videokonferanse-løsning

Escio er utviklingspartner og har bygget en videokonferanse-løsning tett integrert med Acano og ERP-systemet 24sevenoffice.

Les kundehistorien

Bravo Audiovisual AS

Kundeportal med selvbetjening

Kundeportalen gir kundene tilgang til egen reskontro, fakurahistorikk og ordrestatus og kutter ned antallet henvendelser via e-post eller telefon inn til Bravo Audiovisual drastisk.

Les kundehistorien

Hold deg oppdatert på alt det viktigste i den digitale verden

Nå som du har sett våre kunder, ta en titt på bloggen vår for å se hva vi er opptatt av i den digitale verden om dagen.

Siste innlegg

Se hele bloggen »