1. Hopp til menyen
  2. Hopp til innholdet

Vi holder deg og oss selv oppdatert

Meld deg på bår nyhetsbrev

Ikke gå glipp av ny kunnskap. Meld deg på nyhetsbrev nå!

Påmeldingsskjema til nyhetsbrev

Din e-post deles aldri med noen, vi sender kun e-post med innhold du som jobber med nett bør lese

Blogginnlegg

Kode med kidza!

4/20/2017 – Gjennom sin innsats som frivillig i Kodeklubben på Hamar ønsker Helge å heve den digitale kompetansen hos den oppvoksende generasjon. Det skorter ikke på bruk og konsumpsjon hos de yngre i dag, men forstår de egentlig noe særlig av hvordan spill og apper er bygget opp?

Blogginnlegg

Showroom på CC Gjøvik

11/16/2016 – Fredag 11. november åpnet bilforhandleren Topp Auto sitt showroom på CC Gjøvik. Her kan du, foruten å treffe representanter fra selskapet og se nye biler, bestille service og bilpleie og se på bruktbiler via selvbetjeningsløsninger. Du kan også bestille prøvekjøring.

Blogginnlegg

Lag en konkurrent til deg selv

11/16/2016 – Du skal ha bodd lenge under en stein langt utenfor mobildekning, uten radio eller aviser for ikke å ha fått med deg at “innovasjon” er det mest brukte ordet i debatten om Norges fremtid. Startups, gründere, disruptive teknologier og det-meste-as-a-service flommer ut over et publikum som mest av alt lurer på hva i alle dager som skjer.

Blogginnlegg

En klamp om foten - hva er din legacy?

11/14/2016 – Fra den første kodelinje eller system som velges etableres avhengigheter til senere. Det er om å gjøre å ha en plan for håndtering av dette slik at det ikke hindrer fremdrift rundt neste sving.

Blogginnlegg

Hyllevare eller skreddersøm?

11/4/2016 – Du trenger en digital løsning på en utfordring. Hva gjør du? Første skritt er å avdekke hva hva du faktisk trenger. Dette er ikke nødvendigvis krystallklart, og det kan hende du trenger hjelp til å avdekke alle behovene. Behov kan også endre seg over tid.

Blogginnlegg

MVP - akkurat nok til at det funker

10/28/2016 – TL;DR: Et MVP er “minste brukbare produkt”, eller “det minste du kan bygge som gir kunden verdi”. MVP representerer det essensielle/grunnleggende i produktet eller tjenesten din, men har ikke nødvendigvis all funksjonalitet. Denne tilnærmingen gir muligheten til å teste en idés bærekraft og samle informasjon.

Blogginnlegg

Hva gjør en nettløsning god? Del I

10/14/2016 – De fleste vil være enige i at det er viktig å være synlig på nett. I 2016 er det tilnærmet en nødvendighet. Spør så noen hva som gjør en nettløsning god, så vil du få vidt forskjellige svar fra person til person.

Blogginnlegg

Den skal tidlig krøkes…

9/30/2016 – … som god koder skal bli. Dette er utgangspunktet for kodeklubben på Hamar. Med barn og ungdom som målgruppe, drives kodeklubben med entusiasme og idealisme. Formålet er å gi deltakerne høyere teknologikompetanse.

Blogginnlegg

Ut i verdensrommet med ESA

9/26/2016 – Smidig prosjekt med ESA om teknologiveikart for utforskning av verdensrommet.

Blogginnlegg

API - hva er det?

9/15/2016 – Teknologer kaster rundt seg med uttrykk og forkortelser som gir lite mening for de som ikke er innvidde. Vi forsøker å forklare hva et API er for lekmann.

Blogginnlegg

Innhold og struktur først

9/9/2016 – Med så mange enkle publiseringsløsninger og "eksperter" som kan gi deg en "gratis" webløsning i 2016, har det aldri vært enklere å feile på enkle ting du kanskje ikke visste om. Vi deler fra vår interne sjekkliste etter over 16 års erfaring.

Blogginnlegg

Kan du dine treslag?

9/8/2016 – Denne appen kan du bruke på skogtur. Alle norske treslag er registrert. En app utviklet av Escio for Skogkurs.

Blogginnlegg

Brønnøysundregistrene – ny digital plattform over 6 år – er det lurt?

8/31/2016 – I august 2016 forsvarte direktør Lars Peder Brekk Brønnøysundregistrenes forslag til en investering på 1,2 milliarder kroner over seks år for en ny digital plattform. Er det en god investering?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lyst på mer? Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Påmeldingsskjema til nyhetsbrev

Din e-post deles aldri med noen, vi sender kun e-post med innhold du som jobber med nett bør lese